B.67 historie

B.67´s historie
B.67 er en klub med masser af historie. I 1967 fusionerede de to klubber, Thor og Korsløkke og blev så til den forening, som vi kender i dag. Klubben er beliggende i Odense SØ med Rosengårdcentret, Ikea, Bilka og Universitetet som nære naboer. Klubben har mere end 300 medlemmer og beliggenheden gør, at vi i disse år får masser af nye på medlemslisten.

I B.67 går vi på banen for at vinde kampe, men også for at have det sjovt sammen. Der fokuseres på sammenhold og godt kammeratskab.
Som bekendt går det op og ned i sportens verden, men i B.67 er det gået stabilt fremad de seneste år. En driftig bestyrelse og en masse dejlige medlemmer med stor velvilje, gør at B.67 drives med hjerte og sjæl.

B.67 har et utroligt netværk af gode sponsorer, som fortsat udbygges. Sponsorerne er med til at gøre det sjovt at komme i klubben til daglig. Der ydes konstant en indsats for at udbygge sponsor-netværket.

B.67 lever også højt på de gode faciliteter vi kan tilbyde. Det er utrolig flotte græsbaner vi har hele forårs- og efterårssæsonen. I vinterhalvåret kan der trænes på multibanen eller grusbanen. Denne er belyst, og har i mange år haft ry for at være en af Fyns bedste af slagsen.
Ligeledes er det i B.67, i modsætning til de fleste naboklubber, en selvfølge at klubtøjet vaskes i klubben og ikke hos medlemmerne. Så er det lige meget om det er 1. senior eller i ungdomsrækkerne.

Til mange af klubbens hjemmekampe byder Ole velkommen i ishuset. ’’Ole ishus’’ en meget vellidt mand blandt klubbens medlemmer.

Et af Fyns største indestævner er B.67 også vært for. Der er hvert år over 100 hold som deltager i stævnet. Stævnet er både for børn og voksne.

Medlemmerne tilbydes også rabatter på andet sportstøj, fodboldstøvler og målmandshandsker m.m. når man handler hos Sport Direct.

Med hensyn til kontingent tilbyder vi i B.67 studenterrabatter. Og skal man rejse i længere tid eller skulle man være så uheldig at blive skadet over en længere periode har man fri kontingent hvis man er på ”skadeslisten”. Betaler du som senior dit kontingent et år forud, er der også rabat at hente.

Velkommen i B.67. – Klubben for dig..