Menu

B67 afsluttede sæsonen med storsejr

image Stefan Demant Nielsen, B67-Assistenttræner, er blevet interviewet af LigaBold.dk efter holdets seneste opgør. Læs blandt andet om, hvem der afgjorde kampen.
08. november 2021 kl. 23:13

Hvad var kampens afgørende moment, og hvorfor?
Det må klart være vores start på kampen, vi førte 4-0 efter 35 minutters spil.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Der var mange gode præstationer specielt i første halvleg, hvor Ruben med tre assist og Mohammed i midterforsvaret forsvarede og styrede vores forsvar flot. Så de to er begge gode bud på kampens spiller.

Hvordan var jeres præstation?
Den var bestemt godkendt, som nævnt kom vi foran 4-0 på 35 minutter så dejligt at vi var klar fra start, selvom vi vidste at Søndersø ville komme med alt, hvad de havde fra start, så stod vi imod, og vi fik scoret flere flotte mål.
Anden halvleg blev en lidt mere rodet affære, og ikke så meget flot fodbold, men vi fik sluttet sæsonen flot af med en 4-1 sejr imod et godt kæmpende Søndersø hold, det var vi meget tilfredse med.

Hvordan var banens beskaffenhed, og påvirkede den kampen på den ene eller anden måde?
Kampen var blevet flyttet til deres kunstgræsbane, og det var et super flot underlag, så intet at komme efter her.

Hvor efterlader resultatet jer, i forhold til tabellen?
Vi endte på en andenplads med 25 point ud af 30 mulige, samt en målscore på hele plus 27 mål, som vi kun kan være tilfredse med.

Havde tilskuernes opbakning nogen indflydelse på jeres præstation, og hvorfor?
Der var en del tilskuere, som var kørt en tur til Søndersø, og de hjælper altid holdet til at præstere på bedste vis.