Menu

B67-assistenttræner: Vi har stor respekt for modstanderen

image Stefan Demant Nielsen, B67-assistenttræner, er blevet interviewet af LigaBold.dk inden holdets kommende opgør. Læs blandt andet, om der er et hårdt opgør i vente.
20. september 2021 kl. 10:17

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Jeg forventer et opgør, hvor vi på papiret er favoritter, men en kamp, hvor vi har stor respekt for modstanderen, og ved, de har nogle styrker, som kan gøre ondt på alle hold. Vi er dog godt forberedt og tror på, vi kan tage alle tre point i kampen.

Hvordan har I forberedt jer til kampen?
Vi har haft en del taktisk træning denne uge i forhold til den gameplan, der er lagt mod Søndersø.

Tror du, at det bliver et hårdt spillet opgør, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg håber da, der bliver gået til den på en fair måde, men forventer ikke en direkte hård kamp. Begge hold vil gerne spille fodbold langs jorden og håber, det er det udtryk, der kommer på kampen mere end hårdt spil.

Regner du med, at I får stor opbakning til opgøret, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi er super privilegeret at have helt fantastisk opbakning, hver gang vi spiller, og jeg håber og tror ikke, det er anderledes til denne kamp. Men man skal gøre sig fortjent til den opbakning, vi har i øjeblikket, og det er alle spillere og trænerteamet helt klar over, så vi gør vores bedste på banen, så vi bliver ved med at have den fantastiske opbakning.

Hvem kommer til at shine på jeres hold, og hvorfor har du netop fidus til ham?
Vi har så mange dygtigere spillere, jeg ikke vil nævne en specielt. Jeg forventer hver gang, at flere af vores spillere shiner, og selvom vi har otte skader/afbud til kampen, har vi så meget kvalitet, at vi stiller et rigtig stærkt hold alligevel.

Kommende kamp:
Modstander: Søndersø
Kampsted: B67 Parken
Dato & klokkeslæt: Lørdag 18. september klokken 15