Menu

B67 fik en drømmestart: Vores parathed fra start var kampens detalje

image Stefan Demant Nielsen, B67-assistenttræner, er blevet interviewet af LigaBold.dk efter holdets seneste opgør. Du kan blandt andet læse om, hvad kampens detalje var.
14. september 2021 kl. 22:10

Hvad var kampens detalje?
Jeg synes, at vores parathed fra start var kampens detalje. Vi førte 4-0 allerede efter 25 minutter. Også vores opspil til både vores mål til 2-0 og 3-0 var lige efter bogen med flotte afslutninger.

Hvilke elementer fungerede godt for jer i opgøret?
Jeg synes, at vores pres specielt i starten af kampen fungerede super godt, og på samme måde tillod vi stort set ingen farlige situationer til modstanderne, det er meget tilfredsstillende.

Synes du, at resultatet af kampen er retvisende, og hvorfor?
Ja, jeg synes, det er helt okay. Vi kunne godt have lavet et par mål mere, og så havde Højfyn også en eller to, de kunne score på, men alt i alt en fortjent sejr, der blev grundlagt allerede tidligt i kampen.

Hvem var kampens spiller, og hvorfor?
Jeg synes, vores centrale midtbanespiller Omran sammen med Ruben i front var vores bedste spillere i dag. Men kan heller ikke komme uden om vores forsvar, der igen holdt målet rent, og nu kun har lukket ét mål ind i fire kampe, det er imponerende.

Hvordan var banens beskaffenhed, og hvordan kom det til at påvirke opgøret?
Underlaget var ganske fint, og det er en stor bane, der gav plads til spil på kanterne og i mellemrum, som vi havde trænet på op til kampen.

Fik I nogle skader i opgøret, og hvad kommer det til at betyde?
Vi fik heldigvis ingen skader i denne kamp, men vi er fortsat ramt af en del skader i truppen, som dog heldigvis begynder at se bedre ud på den front.

Seneste kamp:
Modstander: SSV Højfyn
Resultat: 5-0-sejr til B67