B67 scorede hele syv gange: Leverede flot frisparksmål

image Stefan Demant Nielsen, B67-assistenttræner, er blevet interviewet af LigaBold.dk efter holdets seneste opgør. Læs blandt andet, hvordan holdets effektivitet var.
12. oktober 2021 kl. 19:13

Hvordan vil du karakterisere kampen?
En kamp, hvor vi var meget på bolden og havde overtaget stort set hele kampen. Kun i de sidste ti minutter mistede vi lidt fokus.

Hvordan var holdets effektivitet?
Vi fik scoret syv mål, så den var okay. Dog brændte vi også et par meget store chancer, så der er stadigvæk mulighed for at blive endnu skarpere på det område.

Hvis du skal fremhæve kampens detalje, hvad var det så?
Jeg syntes, der er to, der springer i øjnene for mig. Vores mål til 4-0, hvor Alex kom alene igennem, men i stedet for at tage en afslutning lagde han bare på tværs til Mikkel og gav ham et mål. Og så kan jeg ikke komme uden om Rubens mål direkte på frispark et godt stykke ude fra feltet, super flot sparket ind.

Synes du, at kampens resultat er retvisende ud fra spil og chancer, og hvorfor?
Jeg synes, det er helt fortjent, vi vandt, selvom de fik to store chancer i starten af kampen, følte vi os i kontrol hele vejen igennem.

Synes du, at holdet holdt sig til gameplanen, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi er meget tilfredse med spillernes indsats, bortset fra de sidste ti minutter, hvor vi mister lidt fokus. Men det er altid svært at holde tempo i kampen, når man ved halvleg fører 4-0. Men alt i alt, en koncentreret og god indsats hele vejen rundt.

Hvilke positive og negative momenter tager du med fra kampen?
Vi tager klart vores indstilling og fokus de første 80 minutter med som det positive, og så skal vi arbejde på at gøre det helt færdigt også i de sidste ti minutter.

Hvem blev kåret som kampens spiller, og hvad viste han?
Det blev vores anfører Mikkel, skarpt forfulgt af Ruben, der blev valgt til kampens spiller. Mikkel lavede fire mål og én assist og spillede en god kamp, så fortjent valg som kampens spiller.