Menu

Vi skal ikke give Tveds dygtige spillere lov til at spille i vores mellemrum

image Stefan Demant Nielsen, B67-assistenttræner, er blevet interviewet af LigaBold.dk inden holdets næste kamp. Læs blandt andet, hvem der er favorit til at snuppe sejren.
11. juni 2021 kl. 15:39

Hvordan vil I gribe kampen an?
Vi har fokus på at stå rigtig i kæderne og ikke give Tveds dygtige spillere lov til at spille i vores mellemrum. Så skal vi være skarpe på omstillinger og holde et højt tempo igennem hele kampen.

Hvordan vil I forberede jer til opgøret?
Vi har stor fokus på, at det bliver en kamp, vi skal nyde at være med i. Der var ikke mange, der inden sæsonstart havde troet, vi med to runder igen fortsat selv kan afgøre, om vi rykker op. Vi ved også, der kommer rigtig mange tilskuere, så det bliver en balance at finde det helt rigtige spændingsniveau. Men vi glæder os alle til at spille denne kamp.

Hvem, synes du, er favorit til at snuppe de tre point, og hvorfor?
Jeg synes, det er meget 50/50, Tved er et virkelig godt hold, og normalt ville de nok være favoritter til sådan et opgør. Men det her er en finalekamp for begge hold, så alt kan ske.

Regner du med, at I får meget opbakning til opgøret, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg forventer, der kommer rigtig mange tilskuere, både fra egne rækker, men også for Tved, der altid har stor opbakning fra deres fans også. Så jeg er sikker på, det bliver en superfed dag i B67 Parken med fuld fart på, hvor grillen er tændt, og øllene er på køl.

Hvilke styrker har jeres modstander, og hvordan skal I undgå, at de kommer til udtryk?
Jeg synes, de er dygtige på alle pladser og ikke rigtig har nogle steder, de ikke har niveau. De har også et par stykker, som udmærker sig specielt, der kan afgøre kampe, så det er vi forberedt på.

Har det hårde kampprogram sat sit præg i truppen, og hvordan kommer det til at påvirke opgøret?
Der er ingen tvivl, om alle hold har været mærket af det tætte og hårde kampprogram. Det kan man også se på resultaterne i rækken, synes jeg. Men jeg må indrømme, at jeg synes, vi har været virkelig hårdt ramt, og vi må fortsat undvære en del spillere og profiler. Vi har dog heldigvis en bred trup, så vi har fundet 14 mand, der kommer til at kæmpe alt, hvad de kan for klubben.

Kommende kamp:
Modstander: Tved
Kampsted: B67 Parken
Dato & klokkeslæt: Lørdag 12. juni klokken 13