Menu

Børnefodbold i B.67

Børne- og Ungdomsfodbold i B.67 

Kære forældre I det følgende har vi samlet nogle af de overordnede ting, som gælder for børne- og ungdomsfodbold i B.67 fodbold. Sammen med trænerne bestræber vi os på at sikre de bedste betingelser for at udvikle den enkelte spiller uanset niveau, samt skabe gode oplevelser og kammeratskaber.

 

Træning:

Træning foregår på den måde, at man træner i den årgang man har alder til er der ikke nok på den pågældende årgang træner man med årgangen over. Fra 10 og op til senior er der mulighed for at hvis er man god nok og mangler noget udfordring så er der mulighed for at prøve at træne med årgangen over. Hvordan det skal forgå bliver besluttet i fællesskab mellem dig som forældre trænere og ledelse. Der kan ske ændringer i trænersammensætning fra sæson til sæson afhængigt af, hvor mange spillere og trænere vi har til rådighed. Alle vores børnehold fra U6 til U13 træner samtidigt mandag og onsdag fra U14 og op er det tirsdag og torsdag i udendørssæsonen. 

Træningen på det enkelte hold vil hovedsageligt foregå som stationstræning. Træningen planlægges og ledes af træneren. Derudover søges nogle faste hjælpetrænere samt i de små årgange U6 U7 og uU8 vil der være brug for flextræner. Flextrænerne er forældre, som hjælper til med at passe en station en gang i mellem efter behov og aftale med træneren. Holdinddelingen til træning vil være fleksibel fra gang til gang. Den foretages af træneren og er som regel planlagt inden træningen. Ved denne inddeling har man mulighed for at inddele spillerne på forskellige niveauer fra gang til gang.

 

Information:

Alt træning, kampe, arrangementer ligges op som aktiviteter på B.67 hjemmeside og i en Facebook gruppe hvis man bliver enig i forældregruppen.

 

Kampe:

U6 og U7 spilles der 3 mands stævner fra U8 til U10 spilles der 5 mands stævner. U11 til U13 8 mands fra U14 og op spilles der 11 mands.

Træneren bestemmer hvilke turneringer og hvilke niveauer der tilmeldes på. Er der spillere nok til mere end ét hold, kan man også her niveaudele, så alle får mest muligt ud af at spille kampe. Hvilke hold man spiller på, bestemmes af træneren fra kamp til kamp. For børnehold er kampene ikke vigtigere end træningen, men vi forventer, at alle som led i udviklingen deltager i kampe jævnligt. Til kamp spilles efter HAK princippet, hvilket betyder, at alle, som er udtaget til kamp i alt får spilletid svarende til minimum en halvleg. Det er træneren der bestemmer, hvem der er på banen hvornår

Fairplay:

At spille fodbold i B.67 skulle gerne betyde at man får udviklet kammeratskabet med medspillerne. Samtidigt skal det også gerne være med til at lære børnene og de unge, hvordan man opfører sig i både sjove og knap så sjove situationer – som gode tabere og gode vindere.  Desuden lærer man at have respekt for dommer/kampleder, medspillere, modspillere og trænere. Man lærer også at få respekt for de faciliteter og remedier vi benytter.

 

Værdier, der styrker børn og unge i sociale sammenhænge også uden for fodboldbanerne.

Vi forventer: 

At spilleren møder til tiden til træning og kamp. 

At spilleren har fodboldstøvler, benskinner og drikkedunk.

At forældrene sørger for at melde tilbage på de beskeder der bliver sendt ud fra træner og klub. At forældre og spillere hjælper med få samlet alle bolde og veste m.m. sammen efter træning og kamp (materialer er en stor post på budgettet)

Deltagelse i de forældremøder, der indkaldes til.

At man melder ud til træner/ klub, hvis der er noget man er i tvivl om eller utilfreds med.

At kontingentet betales til tiden og i fald der er problemer, laver aftaler med klubben.

 

Kontaktforældre:

Hver årgang vælges en forældrerepræsentant for hele sæsonen.

Du er altid velkommen til at hjælpe med træning eller andre opgaver i klubben - vi er sikre på dit barn vil elske dit engagement - og som klub har vi brug for dig.

Til sidst får du lige ”De 10 Forældrebud” fra DBU

 

 

Luk