Menu

B67-assistenttræner vandt i kraftig vind

image Stefan Demant Nielsen, B67-assistenttræner, er blevet interviewet af LigaBold.dk efter holdets seneste opgør. Læs blandt andet, hvad holdet kan bruge kampen til.
05. oktober 2021 kl. 21:50

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Vi leverede en god kamp mod et stærkt Søhus Stige-hold. Kampen var præget af kraftig vind, der gjorde det svært for begge hold, men det til trods syntes jeg faktisk, det lykkedes begge hold at yde en god indsats og til tider spiller fornuftigt fodbold.

Er du overrasket over, hvilken kvalitet modstanderholdet leverede, og hvorfor?
Vi havde stort kendskab til Søhus/Stige, så var ikke overrasket over, det er et godt fodboldhold med nogle unge dygtige spiller og individuelle kvaliteter med stærkt sammenhold.

Hvilke positive elementer tager du med fra opgøret?
Helt klart, at vi set over hele kampen fortjent vandt 3-1 og ydede en god indsats hele vejen rundt, hvor specielt første halvleg var god for os. Søhus/Stige pressede dog på og havde chancer til mere i anden halvleg, men vi stod godt imod, og da vi scorer til 3-1 efter 69 minutter, syntes jeg, vi havde styr på resten af kampen, hvilket er meget positivt.

Hvilke negative elementer tager du med fra opgøret?
Der er faktisk ikke meget at klage over. Det eneste, vi skal arbejde videre med, er, at de fik scoret på en dødbold. Det, burde vi, kunne have forhindret.

Hvordan synes du, at spændingsniveauet var hos begge mandskaber?
Jeg syntes der var det helt rigtige spændingsniveau for begge hold, og der blev bestemt gået til den, men på en fair måde.  Der var også en dygtig dommer til at styre kampen, som spillerne kunne snakke med, uden at skulle bringe sig selv i fokus. Han fik stor ros fra vores spillere.

Var der en spiller, der gjorde sig ekstra bemærket, og hvorfor?
Albin, som startede i midterforsvaret for første gang i denne sæson, blev fortjent af spillerene kåret til kampens spiller. Han var stabil i hele opgøret og lavede stort set ingen fejl, super flot indsats.