B67 sejrede: Vi scorede fire mål på 20 minutter

image Stefan Demant Nielsen, B67-assistenttræner, er blevet interviewet af LigaBold.dk efter holdets seneste opgør. Læs blandt andet, hvad holdet kan tage med fra opgøret.
22. september 2021 kl. 18:43

Er du tilfreds med holdets udtryk i opgøret, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi spillede to vidt forskellige halvlege og udtrykket i første halvleg er jeg under ingen omstændigheder tilfreds med. Vi viste dog et helt andet udtryk i anden halvleg efter en opsang i pausen, og det var tilfredsstillende, vi på den måde kunne trække os selv op og præsterede på det niveau, vi forventede i 2. halvleg.

Hvis du skal fremhæve et afgørende øjeblik i kampen, hvad skal det så være?
Det er, hvordan vi kom ud efter pausen. Vi scorede fire mål på 20 minutter af anden halvleg. Det må være det afgørende øjeblik i kampen.

Hvilke positive og negative momenter kan du tage med fra opgøret?
Jeg koncentrerer mig altid om det positive, og det er, hvordan vi ændrede tingene til anden halvleg og kom ud som et hold og spillede det fodbold, vi ved, vi kan.

Er du overrasket over, hvad modstanderen viste, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Søndersø skal have stor ros. Vi vidste godt, hvad de kom med, men de formående alligevel at være det klart bedste hold i første halvleg, og vi var meget heldige ikke at være bagud med et par stykker ved pausen, da de brændte et par rigtig store chancer. De gik dog lidt døde for kræfter i anden halvleg, men det gav aldrig op, selvom de kom bagud med fire, så stor ros herfra.

Synes du, at der var god tænding på hos begge hold, og hvordan afspejlede det sig i kampen?
Jeg synes, der var god tænding på begge hold, dog uden nogle svinestreger. Der var kun to gule kort til Søndersø, som ikke var ondt ment, så en kamp med tænding, som der skal være i Serie 1.

Hvilken spiller, synes du, brillerede i opgøret, og hvad viste han?
Må fremhæve Ruben Møller Nielsen, der laver tre mål, og fire assist. De to assists er til Mikkel og Berkay, og de to sidste er, hvor han fremtvang et straffe, han selv scorede på, og så et frispark, som han også selv scorede direkte på. Så en super flot kamp af Ruben, der er ved at være i omdrejninger efter en skadesperiode.

Hvad betyder kampens resultat for holdets placering i puljen?
Vi ligger fortsat nummer ét med 13 point for 5 kampe, så har ikke tabt endnu og har en målscore på 19-2. Det er vi meget tilfredse med.